Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La Confraria de Pescadors admet el greuge de l’aparcament provisional de Xarxaires

La Confraria de pescadors de Vilanova assegura que la cessió temporal de la plaça de les xarxaires per a fer-hi un aparcament per vehicles de zona blava durant els mesos d’estiu es va acordar amb Ports de la Generalitat i Ajuntament. Tot plegat amb el compromís de Ports de cedir un espai provisional alternatiu durant aquests dos mesos i el de retornar la plaça al seu ús inicial després d’aquest període estival.

En un comunicat asseguren acceptar la petició sabent, diuen, els greuges que ocasiona aquesta cessió als pescadors vilanovins. De fet, s’han sentit des del sector i des de la mateixa Confraria algunes veus crítiques sobre aquest nou aparcament en una esplanada que servia, fins ara, per estendre les xarxes per la seva reparació.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img