Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 07-07-2023

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, parla per primera vegada després de la detenció per les presumptes irregularitats i assegura estar tranquil·la. Diu que l’Ajuntament ho ha fet tot correctament i ha qualificat la seva detenció de show mediàtic.

Junts per Sitges i el PSC-El Margalló consideren que el govern local s’ha atribuït la petició que els van fer de crear una comissió d’investigació i diuen que l’hauria de presidir un regidor de l’oposició.

L’ajuntament de Vilanova modifica el projecte de reforma de la rotonda de la Ronda Europa i la setmana vinent tornarà a la configuració amb dos carrils.

Ciclistes i vianants ja poden circular pel carril bici d’entre la rotonda de la C32 i Puigmoltó, a Sant Pere de Ribes. Les obres d’aquest tram ja han acabat i permeten una mobilitat sostenible i segura entre tots dos nuclis.

Els candidats del Garraf més ben posicionats per les Generals del 23J per Barcelona al Congrés són Francesc-Marc Álvaro (núm.3 d’ERC), Santi Rodríguez (núm.2 del PP) i Teresa Llorens (núm.13 del PSC). Rosa Huguet és la núm. 2 de Junts per Catalunya al Senat.

L’UE Sitges ha incorporat Ryo Nishikawa procedent de l’UD Gornal. El japonès és un migcampista manyós, que arriba per reforçar l’equip en la primera temporada a Primera Catalana.

La vilanovina Maria Barneda fitxa pel Innova-TSN Leganés de Lliga femenina Challenge. Després d’una gran temporada a Zamora, la vilanovina serà una peça fonamental de l’equip madrileny per aconseguir l’ascens.

La Plaça de l’Assumpció ha acollit els primers concerts del FIMPT en petit format, amb formacions com Vocal Vircan i Joana Dark. La Plaça del Port acull l’escenari principal. Demà la mexicana Lila Downs, cap de cartell, presenta el seu darrer treball. Tots els concerts són gratuïts.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img