Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Aurora Carbonell qualifica la seva detenció de «show mediàtic»

El govern municipal de Sitges, amb l’Alcaldessa Aurora Carbonell al capdavant, ha parlat per primera vegada sobre les detencions del passat 21 de juny arran de les investigacions judicials sobre el cas de presumptes irregularitats a l’Ajuntament vers el cas de la Taula del Tercer Sector.

L’Alcaldessa ha assegurat que “està tranquil·la” perquè diu que ho han “fet tot correctament”, però no ha volgut entrar en els fets que s’investiguen per respecte –diu– al procés judicial, ja que encara no l’han citat a declarar i no hi ha data. El que sí que ha afirmat és que la Taula del Tercer Sector va passar tots els filtres necessaris per rebre subvencions.

També ha valorat la seva detenció que l’ha qualificat de “show mediàtic”. Ha argumentat que no va trobar normal les formes en què es va produir i ha afirmat que –pel que sap– la jutgessa no va demanar la seva detenció.

A tot això, el govern s’ha mostrat unit, amb els quatre caps de llista de les formacions polítiques que integren l’executiu en una mateixa taula. De fet, David Martínez, de Sitges Grup Independent, ha dit que després de tot el que ha passat en surten més reforçats.

D’altra banda, l’Ajuntament de Sitges investigarà les relacions de la institució amb la Taula del Tercer Sector amb una comissió informativa. Aquesta comissió es portarà a aprovació en un ple extraordinari que es farà dimecres 19 de juliol i que estarà presidida per la tercera tinent d’alcaldia, Carme Gasulla, de Verds en Comú Podem.

Serà un espai de transparència i de col·laboració per investigar les relacions que hi ha hagut entre els anys 2012 i 2017, i el 2017 i 2022, en aquest últim, de moment, no s’entrarà perquè són els anys objecte d’investigació.

Aquesta comissió respon a la sol·licitud que va fer Junts Per Sitges i el PSC-El Margalló ara fa una setmana per saber què va passar durant aquells anys a través d’un ple extraordinari. Tot i que el govern considera que no era el millor moment per demanar-lo.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img