Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El FIMPT enceta els primers concerts del 2023

Els Vocal Vircan han encetat el FIMPT 2023. Un grup vocal a capella de música polifònica georgiana, format per 8 cantants ubicat a Catalunya, amb el propòsit de posar en valor el cant tradicional.

La mexicana Lila Downs és la cap de cartell d’aquesta edició, dissabte a les 22.30h a la Plaça del Port. És una de les veus més poderoses i singulars , que torna al FIMPT, amb la seva gira mundial “Dos Corazones” per estrenar el seu nou disc. El seu repertori inclou lletres de denuncia de la injustícia social, els problemes de la immigració i la defensa de les dones, especialment les indígenes i les treballadores.

Al FIMPT actuaran també Marina Satti, cantant i compositora de música tradicional grega; The Longest Johns, banda de Bristol, que comparteix projecte amb els barcelonins El Pony Pisador; Els Francolins, Quico El Cèlio, el noi i el Mut de Ferreries, que tornen al FIMPT per celebrar els seus 30 anys sobre els escenaris, i el sacaire Francesc Sans entre altres propostes.

Canal Blau, com a mitjà oficial del FIMPT, ofereix una programació especial pel festival. El concert de Xurxo Fernándes de divendres s’emetrà properament.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img