Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La rotonda de la Ronda d’Europa de Vilanova tornarà als dos carrils

La setmana vinent els operaris tornaran a pintar la senyalització horitzontal de la rotonda entre les rondes Ibèrica i Europa de Vilanova i la Geltrú . Es recuperarà la configuració anterior, és a dir a l’interior de la rotonda hi acabaran entrant dos carrils i no pas un com s’havia projectat. Ha fet falta uns dies d’embussos perquè l’ajuntament de Vilanova modifiqui aquesta obra que s’havia adjudicat en el mandat anterior. D’entrada, l’altra gran obra en aquesta via, la rotonda a l’altura de l’avinguda d’Eduard Toldrà, es manté com estava projectada.

El govern municipal ha demanat a l’empresa que dirigeix l’obra que refaci l’actuació que garanteixi la fluïdesa del trànsit i la seguretat de vianants i ciclistes. El regidor de Mobilitat de Vilanova ha explicat a Canal Blau que una actuació en aquesta via no pot incidir tan directament en la fluïdesa del trànsit.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img