Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 10-07-2023

El Celler de Viticultors de Vilanova preveu perdre el 70% de la collita de la verema a causa de la sequera. Moltes vinyes del Garraf presenten grans de raïm petits, una situació que els pagesos veuen difícil de revertir.

El periodista vilanoví Francesc-Marc Álvaro s’estrena de candidat d’ERC en un míting polític a Vilanova i la Geltrú. Álvaro ha dit que ha fet el pas a la política per ‘curiositat, afinitat i responsabilitat.

La campanya del PP arriba a Vilanova: Nacho Martín i el vilanoví Santi Rodríguez lideren la candidatura per Barcelona: ‘Cal deixar enrere l’etapa de Sánchez i la confrontació i obrir un nou capítol que entengui la pluralitat de la societat catalana.

Les oficines de Correus amplien els seus horaris per facilitar el vot per correu. A Vilanova l’oficina obre dissabte i a Sant Pere de Ribes i a Cubelles les oficines fan un reforç de tarda dilluns i dimecres.

El Ball de Diables de Tarragona denuncia una agressió masclista durant el Correfoc de Cases Noves de Sitges. L’Ajuntament apunta que va ser un tocament no desitjat i que el municipi compta amb protocols per atendre situacions com aquesta.

Fins a 10 mil persones han passat aquests dies pel FIMPT. El certamen ha omplert Vilanova amb 4 dies de música amb Lila Downs, Xurxo Fernandes, o els Francolins en un certamen del tot consolidat.

El Festival Sons Solers de Sant Pere de Ribes torna al seu format original amb dos escenaris i una àmplia oferta gastronòmica per gaudir de les actuacions de Delafé y Las Flores Azules, Pau Vallvé, Da Souza, Marialluïsa, Eli Kapowski i Azul.

I en esports, Álvaro Sagrado (Brocar-ALÉ) ha guanyat la 53a edició del Tofeig Abelard Trenzano que s’ha celebrat a Ribes, organitzat pel Club Ciclista GER. En una cursa marcada per la velocitat i la calor, Sagrado ha arribat en solitari per davant de Simone Sanó (Controlpack) i el seu company d’equip Josep Tomás

Widgets Magazine

Notícies

spot_img