Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Correus amplia horaris per facilitar el vot per correus per les eleccions del 23J

El fet que aquestes eleccions generals se celebrin a finals del mes de juliol fa preveure que molta gent avanci el seu vot si està de vacances. Correus està ampliant horaris en moltes de les seves oficines per recollir el vot dels ciutadans que volen exercir el seu dret a través d’aquesta opció.

Dissabte l’oficina de Vilanova i la Geltrú va obrir les portes de forma excepcional per facilitar aquest vot. Però les peticions que es van rebre van ser escasses. De fet aquesta va ser la tònica que es va registrar a totes les oficines de Correus que excepcionalment van obrir dissabte. El reforç es mantindrà a Vilanova i la Geltrú dissabte vinent al matí.

Per altra banda, dilluns i dimecres les oficines de Cubelles i Sant Pere de Ribes també obriran en horari de tarda per facilitar la petició del vot per correu. Tot plegat forma part d’un pla extraordinari que està implementat Correus aquests dies.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img