Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Ball de Diables de Tarragona denuncia una agressió masclista en una actuació a Sitges

El Ball de Diables de Tarragona ha emès un comunicat en què assegura que divendres passat, en el marc del Correfoc del barri de les Cases Noves de Sitges, una membre del ball va patir una agressió masclista. Tot i que en el comunicat no s’especifica, fonts de l’Ajuntament de Sitges apunten que va ser un tocament no desitjat, que va tenir lloc durant l’encesa final conjunta entre les set colles participants. El Ball de Diables de Tarragona especifica que es va produir de manera grupal i emparats per la foscor del moment.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat aquest migdia no haver rebut fins al moment cap denúncia sobre els fets. Tampoc la Policia Local de Sitges, que s’ha posat a disposició de la víctima. Els fets s’han difós a través de les xarxes socials i se n’han fet ressò diferents mitjans de comunicació.

La Colla de Diables de Tarragona reivindica ampliar i millorar els protocols en espais de festes populars multitudinàries. L’Ajuntament de Sitges assegura que el municipi compta amb els protocols necessaris per atendre aquest tipus de situacions. L’Ajuntament ha manifestat també que va conèixer els fets l’endemà, quan va contactar amb la persona que es va sentir agredida. El mateix consistori recorda que per activar els protocols en cas d’agressions sexuals o masclistes , cal informar a la Policia Local o adreçar-se al Punt lila.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img