Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 11-07-2023

Salut ampliarà el CAP de Sitges amb 6 nous mòduls prefabricats per descongestionar-lo mentre no arriba el nou ambulatori, que podria estar enllestit a finals d’any.

Neus Lloveras seguirà al capdavant de la Federació Empresarial del Gran Penedès quatre anys més. L’objectiu del nou mandat passa per fer créixer la massa social, que actualment supera els 800 socis.

Node treballa en una nova campanya per impulsar el comerç de proximitat. S’anomena ‘El Garraf, sis municipis de marca’ i s’engloba dins el nou segell Marca Garraf.

El PSC i Junts per Catalunya anuncien un acord per reeditar un pacte de govern al Consell Comarcal del Garraf. Els noms de qui assumirà la presidència per part de les dues formacions es farà públic en breu.

Protecció Civil activa en alerta el pla PROCICAT per onada de calor i demana als ajuntaments que tinguin previst disposar de refugis climàtics. Vilanova ha activat el primer nivell del Pla d’Emergència Local per calor intensa.

Canyelles tindrà una caldera de biomassa. La nova instal·lació permetrà climatitzar de manera més respectuosa amb el medi ambient diferents equipaments municipals, com l’Escola Sant Nicolau o el pavelló Emma Roca.

La 29a edició de l’Open Ciutat de Vilanova va comptar amb una vuitantena de participants, que van participar en els 2 dies de competició. El sitgetà Oriol Monzó va imposar-se en categoria absoluta.

Vilanova i la Geltrú ha acollit el Campionat de Catalunya de Gimnàstica artística.

Julieta i Doctor Prats completen el cartell de Les Barraques de Sitges, que tornen a la Platja de la Fragata. Els concerts acabaran més enllà de les tres de la matinada, seran gratuïts i es faran del 18 al 20 d’agost.

.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img