Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Canyelles tindrà una caldera de biomassa

Ja han començat a Canyelles els treballs d’instal·lació d’una caldera de biomassa i xarxa de calor per escalfar equipaments municipals. El govern, en compliment dels objectius de desenvolupament sostenible, aposta per ser més curós mediambientalment i aquesta actuació permetrà produir i distribuir energia renovable per a la climatització de l’Escola Sant Nicolau, la llar d’infants Els Patufets, els vestidors del camp de futbol, el gimnàs i també el pavelló Emma Roca.

L’actuació s’emmarca en el projecte d’eficiència energètica al Garraf, cofinançat per fons europeus i coordinat pel Consell Comarcal i els ajuntaments del Garraf. Des de Canyelles confien que a través de la gestió forestal al territori es pugui abastir la caldera de biomassa d’estella forestal i aconseguir així un estalvi econòmic en el consum d’energia.

Les obres tenen una durada de quatre mesos i s’espera que a finals d’any o principis de 2024 ja hi hagi equipaments municipals connectats a la nova caldera de biomassa, que anirà instal·lada darrere dels vestidors actuals del camp de futbol.

En aquesta zona esportiva, on hi ha més millores projectades, els vestidors de fet s’han de convertir en oficines i despatxos, i a sobre s’hi construirà una nova planta amb una sala polivalent. Això suposarà instal·lar a principis de l’any vinent uns nous vestidors a l’interior del pavelló, en un espai reservat, per donar servei als usuaris del camp de futbol.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img