Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Sitges ampliarà el CAP amb 6 mòduls prefabricats mentre no arriba el nou ambulatori

Tot preparat perquè el CAP de Sitges actual ampliï la seva capacitat. Es posaran 6 nous mòduls prefabricats a la part de darrere del centre. Just per on s’accedeix a urgències els cap de setmana. Els mòduls se situaran sobre l’actual aparcament i a finals d’aquest any l’obra podria estar enllestida. En aquestes consultes s’hi traslladarà el servei de pediatria i es deixaran dues sales que seran polivalents perquè altres professionals sanitaris puguin passar consulta.

Són uns 50 professionals sanitaris els que formen part del CAP de Sitges, i expliquen que sense aquesta ampliació no s’hi cabria perquè ara ja estan al límit, ja que s’han incorporat figures com el Referent de Benestar Emocional, un nutricionista, un fisioterapeuta, i s’han ampliat els professionals de medicina de família. Un servei que ara ocuparà també l’espai de la planta baixa on està pediatria que es canviarà, recordem, als nous mòduls prefabricats.

Per fer aquesta ampliació el més ràpid possible, l’Ajuntament de Sitges ha donat una llicència provisional per poder-ho materialitzar. D’aquesta manera, mentre no arriba la construcció del nou CAP, es podrà encabir millor tots aquests nous professionals.

Pel que fa a la construcció del nou CAP, l’Ajuntament sitgetà està preparant els tràmits necessaris per cedir els terrenys on anirà, que estarà situat en el pàrquing que hi ha al costat de la prefectura de la policia local. Encara no se sap quan es podria materialitzar aquesta cessió, però es treballa perquè es pugui fer el més ràpid possible.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img