Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 12-07-2023

Vilanova no podrà licitar un nou contracte de bus urbà fins al 2027. La sentència del TSJC que el 2015 va anul·lar les línies L3 i L4 n’és la causa. L’Ajuntament està treballant per arribar a uns acords que puguin millorar l’actual servei.

L’Ajuntament de Cubelles ha oficialitzat les responsabilitats executives dels 10 regidors del nou govern tripartit d’UC, PSC i Comuns. També ha aprovat les retribucions i dedicacions de l’executiu, amb un augment del cost polític que ha generat debat amb l’oposició.

Per la seva part, l’Ajuntament vol que la UPC de Vilanova col·labori en el desenvolupament de la ciutat. El govern proposa que sigui un dels agents que participin en el Consell Assessor del Pla Estratègic que vol elaborar per dibuixar la Vilanova del futur.

En clau política, la CUP ha fet campanya a Vilanova de cara a les eleccions generals del proper 23 de juliol, assegurant que sí hi ha alternativa al PSOE, al PP i a l’extrema dreta. Els cupaires reclamen la mobilització de l’esquerra independentista per no caure en el bipartidisme.

Vilanova busca, abans de dissabte, 350 voluntaris per les regates prèvies de la Copa Amèrica, que es disputaran entre el 12 i el 17 de setembre, i per les que s’esperen fins a 25.000 visitants.

En esports destaquem que Serigne Saliou és ja el nou reforç de luxe anunciat per a la davantera de la Unió Esportiva Sitges. Precisament l’equip sitgetà i el CF Vilanova es veuran les cares a Primera Catalana el 22 d’octubre, amb el calendari ja tancat per a la propera temporada.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img