Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Patí de Vela Català tindrà una regata d’exhibició a la Copa Amèrica en aigües de Vilanova i Cubelles

La regata d’exhibició de Patí Català que es farà visible arreu del món des de Vilanova i la Geltrú de manera prèvia a lesproves preliminars de la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela, els dies 16 i 17 de setembre.

El Patí Català, una embarcació de vela lleugera genuïnament catalana, portarà aquestes proves prèvies que se celebraran en aigües de Vilanova i la Geltrú. Totes les embarcacions, equips internacionals i patinaires catalans compartiran el mateix espai del camp de regates.

Amb aquesta regata d’exhibició coincidiran en un mateix esdeveniment la tecnologia i sofisticació dels AC40 que competeixen a la Copa Amèrica, amb la simplicitat dels patins de de vela.

Els organitzadors aspiren a aconseguir el rècord de 150 patins competint en aigües entre Vilanova i Cubelles i compartint el camp de regates principal.
La regata d’exhibició aspira a assolir aquesta xifra record de participants i oferir l’estampa al món de 150 patins catalans competint davant les platges de Vilanova.

Per a l’organització d’aquesta regata es compta amb la col·laboració i complicitat dels clubs Patí Vela Barcelona, El Club de Mar Vilanova i el Club Marítim de Cubelles.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img