Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La CUP es reivindica com l’alternativa al bipartidisme i a l’extrema dreta

La CUP és l’alternativa al bipartidisme i a l’extrema dreta a les eleccions generals del proper 23 de juliol. Així és com es presenten els cupaires en aquesta campanya, en la que alerten que qualsevol dels tres grans escenaris que es comencen a dibuixar per després de les eleccions, juga en contra de Catalunya. Tant si governa el PSOE, com si governa el PP amb Vox, o es dona alguna col·laboració entre PP i PSOE, per a la CUP qualsevol d’aquestes opcions suposa una ‘dretanització’ de la política espanyola.

En aquest context, el que ha estat l’acte central de la CUP al Garraf ha tingut entre els seus protagonistes els pares de Guillem Agulló, el jove de l’esquerra independentista assassinat per un neonazi ara fa just 30 anys a Montanejos, al País Valencià.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img