Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 13-07-2023

Un any de desplegament de la Policia Marítima dels Mossos des de Vilanova. Durant aquest temps han interposat una cinquantena de denúncies per infraccions greus i han actuat en operacions contra el narcotràfic.

Mònica Gallardo, de Junts, tornarà a ser la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, a partir de demà i durant el primer any de mandat. Demà es constitueix el nou CCG, amb el renovat pacte entre el PSC i Junts.

El Programa Treball i Formació que impulsa el Consell Comarcal del Garraf permet incorporar dues persones a l’Ajuntament de Cubelles. Una iniciativa per ajudar a persones en situació d’atur del territori.

Vilanova incorpora tres pisos destinats a la Mesa d’Emergència. Els posa a disposició l’Agència de l’Habitatge de Catalunya a la qual l’Ajuntament reclama més esforços per poder atendre les tretze famílies que avui es troben en una situació temporal.

Un treballador de la planta de Componentes Vilanova ha estat evacuat en helicòpter després de patir ferides greus en una mà mentre manipulava una màquina dins la fàbrica. La vida de l’operari no corre perill i es troba ingressat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Gerardo Pisarello ha fet aquest matí campanya electoral a Vilanova i la Geltrú. Sumar- En Comú Podem aposta per la indústria verda per generar mig milió de llocs de treball.

L’edició del 2023 del Festival Jardins Terramar de Sitges es presenta com una de les més eclèctiques dels últims anys. Del 28 de juliol al 9 d’agost hi ha propostes per tots els públics, amb artistes internacionals com Tom Jones, ZAZ o Manuel Turizo.

En marxa el 40è aniversari dels tabalers del Drac de la Geltrú amb la presentació d’una litografia de l’artista Esther Alsina. Per Festa Major estrenaran els nous tabals tradicionals de pell.

I en esports, Jose Quereda “Pirri” porta les regnes de la direcció esportiva del CF Vilanova. El sabadellenc és l’encarregat de comandar el salt cap a la professionalització del club vilanoví.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img