Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Gerardo Pisarello ha fet aquest matí campanya electoral a Vilanova i la Geltrú

La caravana electoral de Sumar en Comú Podem ha fet escala avui a Vilanova i la Geltrú. El Número 2 de la formació per Barcelona, Gerardo Pisarello, ha fet el seu acte de campanya a la Plaça de l’IMETper presentar les seves propostes en matèria de ciència i canvi climàtic.

Pisarello ha estat acompanyat dels candidats locals Tòfol Tobal, núm 22 i Núria Pérez, primera suplent, els quals han reivindicat el paper local en matèria de formació.

En matèria de canvi climàtic, aquesta formació proposa un pla d’urgència que climatitzi les escoles, rehabiliti els barris més humils i es generin mig milió de llocs de treball al voltant de de la indústria verda.

Pisarello també ha criticat des de Vilanova la possible tornada del rei Emèrit en l’hipotètic cas que governi el partit popular.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img