Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Tres pisos més per atendre les necessitats de la Mesa d’Emergència

L’ajuntament de Vilanova i la Geltrú disposa de tres pisos més per poder fer front a les necessitats de la mesa d’emergència de la ciutat. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha posat a disposició del consistori tres habitatges perquè se’ls puguin assignar a famílies que tenen atorgada Mesa d’Emergència.

De fet els serveis socials municipals ja han fet la valoració i la priorització de tres situacions amb els criteris de famílies que ja fa mesos que tenen la mesa d’emergència tramitada i adjudicada, i que estaven pendents de pis. Són famílies que han patit un desnonament, i que compleixen els criteris establerts per la Mesa. L’Agència de l’Habitatge agilitarà les obres d’adequació en aquests tres habitatges, que seran de lloguer ajustat a les necessitats de cada cas.
El procediment per accedir a la mesa d’emergència es comença a tramitar des de serveis socials. Si es resol com a favorable, però no hi ha habitatges disponibles, les sol·licituds queden pendents d’adjudicació en allotjaments temporals que es paguen amb recursos municipals. En el cas de Vilanova hi ha tretze famílies que es troben en aquesta situació temporal i per això l’ajuntament de Vilanova reclama a la Generalitat que agilitzi els tràmits per fer front a totes les peticions pendents.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img