Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Un any de desplegament de la Policia Marítima dels Mossos des de Vilanova

La Policia Marítima dels Mossos d’Esquadra del Sector Centre fa dos anys que es va començar a desplegar, i en fa un que té la seva base d’operacions a Vilanova i la Geltrú. Des d’aleshores, des d’aquí, és l’encarregada de garantir la seguretat, control i la vigilància d’una zona marítima de quasi 200 quilòmetres de costa, entre el port de Torredembarra i la Tordera, al Maresme.

I des d’aleshores, ha tramitat una cinquantena de denúncies per infraccions greus comeses al mar, que sobretot tenen a veure amb la generació de situacions de perill en la navegació o la normativa de pesca esportiva. Conducció perillosa de motos d’aigua, o no respectar els canals de sortida de les platges o les senyalitzacions amb boies són conductes que poden acabar en sanció.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img