Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Canal Blau i les televisions de la Xarxa emeten diumenge el concert de Xurxo Fernandes al FIMPT

Canal Blau i les televisions locals de la Xarxa emetran diumenge el concert d’una de les propostes més enèrgiques de l’edició 2023 del FIMPT de Vilanova i la Geltrú, com ho és la del corunyès Xurxo Fernandes. Amb el seu concert ‘Levaino’, Xurxo Fernandes va desplegar el seu art a la vilanovina plaça del Port acompanyat d’una magnífica banda de músics i de l’energia i les veus de les tocadores i cantareiras de Pandeireteiras Sen Fronteiros.

Fernandes proposa una visió única sobre les músiques d’arrel i de creació col·lectiva, on els sons més arcaics d’una Galícia primitiva es barregen amb l’exotisme de les terres del Mediterrani Orient. El concert de Xurxo Fernandes es podrà veure diumenge a dos quarts d’onze de la nit.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img