Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El PSC es reivindica com el garant dels drets progressistes després del 23J

Els socialistes de Catalunya centren la campanya electoral a Vilanova i la Geltrú en continuar tenint drets o en perdre’ls després del 23 de juliol. El PSC assegura que en aquestes Eleccions Generals, l’estat Espanyol es juga el rumb de país que vol ser. Diuen que si els socialistes governen, Espanya podrà continuar avançant i consideren que l’alternativa a Pedro Sánchez suposarà un retrocés.
El PSC afirma que Catalunya i Espanya avancen amb un model de país com el seu: socialdemòcrata, on diuen que s’han creat més contractes indefinits que mai, i on s’està apostant per –diuen– reindustrialitzar el país. En canvi, asseguren que el model neoliberal del PP, l’únic que farà es generar competició entre persones amb sous baixos, retallades i precarietat.
Els socialistes han emfatitzat durant tot l’acte que ells són els garants per conservar els drets de les persones i la diversitat dels pobles. Han carregat durament contra el PP, i també contra els partits independentistes que només –diuen– van a bloquejar el progrés a Espanya.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img