Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Mònica Gallardo és de nou la presidenta del Consell Comarcal del Garraf

Mònica Gallardo, de Junts, és ja la presidenta del Consell Comarcal del Garraf. Ocuparà la presidència durant el primer any de mandat, a partir de l’acord que PSC i Junts han assolit aquesta setmana per governar novament l’ens comarcal.

Gallardo ha estat proclamada presidenta del Consell Comarcal amb els 21 vots que sumen el PSC i Junts. Sota la seva presidència, el nou govern bipartit establirà en els propers mesos les bases del que ha de ser la seva acció de govern en els pròxims quatre anys.

El mandat 2023-2027 del Consell Comarcal ha començat a caminar avui, amb el Ple de Constitució, en el que a més de l’elecció de la presidència, s’ha formalitzat la nova composició política de l’ens. Recordem que a partir dels resultats electorals de les municipals del mes de maig, el PSC tindrà 13 consellers, Junts en tindrà 8, ERC 3, la CUP 2, Els Comuns 2, el Partit Popular 2, Vox 2 i Transformem Vilanova 1.

Un ple que s’ha desenvolupat amb normalitat en el que els consellers han votat la nova presidència, que com dèiem ocuparà la regidora sitgetana mònica Gallardo el primer any de mandat. En els altres tres, la presidència serà per al PSC. Recordem que, de fet, Mònica Gallardo ja ha estat la presidenta del consell comarcal en els darrers dos anys de l’anterior mandat, gràcies a l’acord al què van arribar amb els socialistes. En l’anterior mandat, els dos primers anys van estar presidits per l’alcaldessa ribetana Abigail Garrido, del PSC.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img