Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 18-07-2023

El Parc Natural del Garraf ha tancat aquest matí els seus accessos a tothom qui hi volia entrar, com a mesura preventiva per evitar risc d’incendi en una jornada d’altes temperatures com la d’avui. La Generalitat ha aplicat per al Garraf el nivell 3 del Pla Alfa, de vigilància, prevenció i control d’activitats de risc, davant les situacions de perill d’incendi forestal que es puguin produir.

Els Jardins de Can Pahissa de Vilanova ofereixen les condicions adequades per convertir-se en refugi climàtic per pal·liar els efectes de la calor intensa. Romandran oberts a la població dins del Pla d’Actuació que ha activat Protecció Civil.

L’empresa Plana doblarà les expedicions del bus entre Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès. A partir del 4 de setembre hi haurà un servei cada 30 minuts que unirà les capitals del Garraf i l’Alt Penedès.

Sant Pere de Ribes ha instal·lat plaques solars al Mercat de Les Roquetes per crear la primera comunitat energètica. Els veïns podran adherir-se per rebre aquesta energia renovable a casa i estalviar en la factura.

En esports, el Futbol Sala Sitges ha estat el campió de la primera edició de les 24 Hores de Futbol Sala Vila de Sitges en categoria femenina. El Torredembarra va guanyar sense oposició la masculina en un torneig que ha reunit 24 equips.

El cicle vilanoví ‘Músiques del retaule’ ha programat per a la tardor quatre concerts de música sacra a l’església de la Geltrú. El cicle és una iniciativa de l’AMICRET, entitat que vetlla per cuidar i promocionar el retaule barroc que presideix l’altar major de la parròquia.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img