Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els sindicats entren en campanya electoral

Falten cinc dies per les eleccions generals i els partits polítics intensifiquen els seus missatges amb l’objectiu d’obtenir el màxim de suport. Però qui també ha pres partit en les darreres hores han estat els sindicats. En l’àmbit general han sortit al carrer perquè els treballadors preguin consciència.

Els sindicats majoritaris han entrat en campanya electoral. Aquest matí representants dels sindicats UGT i Comissions Obreres han fet un acte de mobilització adreçat als treballadors que avui agafaven el tren. De forma unitària han demanat el vot per qualsevol partit d’esquerres, sense acabar de demanar el vot per una formació concreta. Els sindicats creuen que els drets dels treballadors assolits en els darrers anys es veuran afectats si en el pròxim govern espanyol hi governa la dreta i l’extrema dreta.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img