Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Refugis climàtics per pal·liar els efectes de la calor intensa

Davant d’aquesta situació extrema de calor, Protecció Civil activa el Pla d’Actuació Municipal per a la prevenció dels efectes de la calor intensa, i posa especial atenció en la difusió de consells i recomanacions davant la calor. A la capital del Garraf a més, s’ha recollit la informació i horaris dels refugis climàtics de la ciutat que, enguany, s’incorporen com un recurs més per garantir el confort tèrmic en la població.

Un exemple de refugi climàtic interior és la xarxa d’equipaments propis de la ciutat, com podria ser la biblioteca Armand Cardona o el centre cívic. També s’han obert al públic espais exteriors com els jardins de Can Pahissa que ofereixen les condicions adequades amb llocs d’ombra on poder seure i punts per hidratar-se.

El protocol d’actuació també s’activa des dels serveis socials de l’Ajuntament posant especial atenció en aquells col·lectius més vulnerables.

Les accions de prevenció també es realitzen posant especial atenció a les visites en Centres d’Atenció Primària o les Farmàcies que actuen com agents de detecció així com controlant les gairebé 1.500 persones que utilitzen teleassistència a Vilanova.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img