Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia noticies 19-07-2023

 Sitges prorrogarà un any més el contracte actual de bus urbà (vigent des del 2011) i que s’acaba aquest setembre, mentre no arriba la licitació del nou contracte, que inclourà millores en el servei.

Canyelles va registrar 35’9 graus durant la jornada d’ahir, marcada per una onada de calor. Ha estat la temperatura més alta de la comarca, però de totes maneres el registre està molt lluny dels rècords assolits ahir en diversos punts de Catalunya.

La prohibició d’omplir piscines particulars per la sequera fa disminuir-ne la venda, però fa augmentar l’adquisició de productes per tractar l’aigua. Tot i contemplar-se sancions, els municipis veuen difícil poder-les executar.

Canal Blau i La Xarxa incorporen nous espais a la seva programació d’estiu. Castells, havaneres, espectacles, informació, esports i música hi seran presents.

En esports, el Garraf tindrà finalment cinc equips a la Tercera Catalana després que aquest matí es confirmés l’ascens de la Unió Esportiva Canyelles. Els canyellencs van ser segons l’any passat a Quarta Catalana i s’han guanyat el dret a pujar després de la renúncia del Calaf.

L’organització del festival El Tingladu de Vilanova treballa a contrarellotge per enllestir els darrers detalls per tenir-ho tot a punt per l’estrena de demà. Els Stay Homas seran el plat fort de dijous, Albert Pla i Mishima els de divendres i Inadaptats i Tremenda Jauria els de dissabte.  

Widgets Magazine

Notícies

spot_img