Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Canyelles registra 36 graus, la temperatura més alta de la comarca

Ahir a Catalunya es van batre rècords de temperatures altes. No obstant això, a tot el litoral català ( i la comarca del Garraf  no és una excepció) en va quedar al marge, amb unes temperatures de ple i rigorós estiu, però lluny fins i tot de les temperatures màximes enregistrades fa uns dies. Concretament el 8 de juliol a Canyelles el termòmetre es va enfilar fins els 38 graus. Durant la jornada d’ahir Canyelles va registrar la temperatura més alta de la comarca del Garraf amb un valor màxim de 35.9 graus. A Sant Pere de Ribes, a l’estació de Can Pere ahir es va registrar una temperatura màxima de 33,5 graus. A la resta de la comarca ahir les temperatures màximes van estar al voltant dels 30 graus.

En canvi, en la jornada d’avui mentre a Catalunya s’anuncia que les temperatures baixaran clarament entre 2 i 4 graus, la comarca del Garraf n’és una excepció, amb una clara pujada de temperatures, fins al punt que es poden veure amenaçats els registres del passat dia 8 de juliol on a Canyelles es van superar els 38 graus. Les mínimes han pujat clarament i s’han situat entre 2 i 3 graus més altes durant la nit.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img