Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Les restriccions per la sequera disminueixen la venda de piscines, però augmenta la compra de productes per tractar l’aigua

La tònica general és la mateixa en la majoria de punts de venda de piscines: les limitacions en el consum d’aigua derivades del decret de sequera han fet que els usuaris que tenien previst comprar-se’n una s’ho pensin dues vegades, provocant un descens de fins el 50% en les vendes, respecte l’any passat. I és que les mesures contemplen la prohibició d’omplir amb aigua de l’aixeta aquelles que siguin particulars i que estiguin buides. Hi ha, però, qui ha estat previsor pensant en el que pugui venir per endavant i ha anat a comprar amb antelació.

Per contra, però, ja sigui per obligació o per conscienciació, el que ha augmentat fins a un 40% és la venda d’aquells productes pel manteniment de l’aigua. Una nova tendència que genera molts dubtes entre aquells que no ho han fet mai.

L’incompliment de les restriccions per l’excepcionalitat comporta sancions. Unes sancions, però, que, segons el govern català, hauran de tramitar els municipis com a titulars d’aquest servei bàsic, tot seguint les seves ordenances municipals. Una situació inassumible per a molts d’ells, que no poden fer un seguiment de les infraccions per manca d’efectius.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img