Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 20-07-2023

 L’Ajuntament de Sitges crearà una comissió informativa i es personarà com a acusació particular en el cas que investiga la relació entre la institució i la Taula del Tercer Sector. Es farà quan hagin declarat els investigats.

Ja s’han designat les competències dels regidors del govern de Sitges per a aquest mandat, així com les dedicacions dels deu regidors (que serà completa) i les retribucions, que seran de 52.000 euros anuals. La de l’alcaldessa de Sitges serà de 62.000 euros a l’any.

La Mancomunitat ampliarà les instal·lacions del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Vilafranca invertint més de 700.000 euros. És una de les inversions previstes en un paquet d’actuacions amb la Diputació de Barcelona.

Fem Poble denuncia que algunes de les persones que havien aconseguit un dels lloguers socials de la Promoció Xaloc de les Roquetes han hagut de renunciar a ells després de veure’s sorpresos per uns costos dels que no havien estat informats prèviament.

El Club Patí Vilanova comptarà amb un pressupost de gairebé 130.000 euros per a la temporada vinent. La junta directiva va passar sense problemes una assemblea de socis que va tenir una vintena d’assistents.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img