Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Aprovades les competències i retribucions dels regidors de govern de Sitges

I abans del ple extraordinari, Sitges va viure el ple del Cartipàs on es van designar les competències en els regidors de govern, les seves retribucions i les dedicacions. Així doncs, l’Alcaldessa de Sitges tindrà una retribució de 62 mil euros anuals i tots els regidors del govern estaran en dedicació completa amb una remuneració de 52 mil euros anuals.

El Partit Popular considera que és massa elevat el sou dels regidors i VOX ha criticat el nombre de regidories i ha assegurat que les reduiria.

Al final de la sessió, l’Alcaldessa de Sitges ha exposat 12 mesures que executarà el govern abans del 31 de desembre: com per exemple posar plaques solars a diferents escoles de Sitges, disposar de punts de recàrrega per a vehicles o posar en marxa una aplicació de seguretat ciutadana. El PSC, però ha contraargumentar que 8 d’aquests 10 punts seran possibles gràcies a la feina de quan estaven a govern.

D’altra banda, durant el ple també s’havia d’aprovar el nombre i retribució dels càrrecs de confiança, però s’ha posposat per a una altra sessió.

També hi ha hagut disputes per les funcions de la junta de govern local. Junts Per Sitges considera que algunes d’aquestes funcions –com les subvencions– haurien de passar només per ple. Però el Govern afirma que passen per Junta i després per Ple perquè així ho determina la llei.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img