Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El CAAD ampliarà les seves instal·lacions

Les entitats animalistes del territori ja fa temps que reclamen més espai i millors condicions pels animals domèstics que és trobem acollits a les dependències del CAAD. És un servei que presta la mancomunitat de Municipis Penedès Garraf i que fan servir els ajuntaments del territori per gestionar els animals que són abandonats. L’equipament recull una mitjana de 1.700 gats i gossos anuals, una xifra en augment, sobretot per l’abandonament de gossos potencialment perillosos.
Mancomunitat i Diputació han acordat un paquet d’inversions valorat en sis milions d’euros dels quals 700 mil es destinaran per ampliar el CAAD.

D’aquests ajuts, 3,5 milions d’euros es destinaran a realitzar millores a les tres plantes de tractament de residus municipals, situades a Sant Pere de Ribes i Vilafranca del Penedès, que gestionen, en conjunt, 122.000 tones de residus a l’any. Al Garraf s’actuarà a la Planta de Compostatge que es troba a Sant Pere de Ribes .

I l’altra gran inversió és la creació d’una planta de biomassa que s’ubicarà a l’alt Penedès i que complementarà la que hi ha a Sant Pere de Ribes. L’anunci d’aquestes inversions s’han fet en el marc d’una visita que ha realitzat la recentment nomenada presidenta de la Diputació de Barcelona Lluïsa Moret que reivindicat la importància de treballar en la transició ecològica.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img