Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Fem Poble considera que les clàusules d’accés als 43 pisos de lloguer social de Les Roquetes són abusives

Fem Poble considera que les clàusules d’accés als 43 pisos de lloguer social de la Promoció Xaloc de Les Roquetes són abusives.

Denuncien que tenen constància que algunes de les persones que havien aconseguit un dels habitatges han hagut de renunciar a ells després de veure’s sorpresos per uns costos dels que no havien estat informats prèviament.

Es tracta de les despeses per instal·lar els serveis bàsics de cada domicili que, segons el portaveu de Fem Poble, Daniel Carabantes, no haurien d’anar a càrrec dels inquilins, sinó de la promotora beneficiada per la cessió gratuïta de sòl públic.

A aquests càrrecs, se li han de sumar la taxa d’escombraries, el pagament de la comunitat, dos mesos de fiança i el manteniment i les fiances dels comptadors.

Tot plegat suposa que per l’entrada d’un d’aquests apartaments el primer mes s’hauria de fer front a una despesa d’entre 2.700 i 3.400 €.

Carabantes assegura que ni al conveni per a l’establiment de les condicions del dret de superfície a les Fundacions Privades Salas i Nou Lloc Habitatge Social, ni a les bases d’adjudicació especifiques, a les quals es van inscriure centenars de veïns, no es mencionava que l’arrendatari hauria de sufragar el cost de les instal·lacions i fiances dels comptadors d’aigua, electricitat i calefacció, com tampoc es mencionava al conveni previ amb les promotores, que va passar pel ple, les quanties addicionals.

El grup municipal també lamenta que el govern ribetà no convidés a la inauguració de divendres als grups de l’oposició i demana explicacions a l’executiu d’Abigail Garrido, al qui retreu que es preocupi més per sortir a les fotos inaugurant pisos que per les preocupacions dels seus inquilins.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img