Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El material electoral per les eleccions de diumenge s’està repartint ja en els col·legis electorals

En un local municipal de Vilanova i la Geltrú es concentra tot el material electoral de la ciutat. A més, en aquell punt també se centralitza tota la documentació i les paperetes de tots els municipis del Garraf i això vol dir que cada població ha de venir fins a Vilanova a recollir les seves caixes per portar-les als seus centres logístics.

En el cas de la Capital del Garraf, avui la brigada està repartint els sobres, els papers de les llistes electorals, les urnes i tot el material necessari perquè la jornada de diumenge, d’aquestes eleccions generals del 2023, pugui desenvolupar-se amb total normalitat.

D’aquí marxa en furgoneta fins a cadascun dels col·legis electorals de la ciutat. A més, tot aquest material només es pot repartir el divendres i dissabte abans de la jornada de votació de diumenge.

Un cop passades les eleccions, dilluns, tot el material s’haurà de tornar a portar al centre per desmuntar-ho i guardar-ho fins a les properes eleccions.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img