Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El reforç d’estiu en la recollida de residus a Vilanova no s’atura

En els darrers dos caps de setmana s’han recollit més de quatre mil quilos de cartró amb el reforç del servei de recollida de residus que ha posat en marxa l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per aquest estiu.

L’ajuntament ha intensificat aquesta recollida durant aquests mesos, ja que en aquesta època es generen més residus a causa de l’afluència més gran de persones que passa pel municipi. La façana marítima, per exemple és una de les zones, sovint més afectades.

Aquest reforç no només se centra en el cartró sinó que també s’ha intensificat la recollida de voluminosos que sovint s’abandonen al voltant dels contenidors. La recollida de voluminosos es fa diàriament i ja s’han recollit 2.700 quilos des que s’ha posat en marxa el reforç.

La intensificació d’aquest servei forma part del pla de xoc que l’Ajuntament vilanoví ha posat en marxa per reduir les escombraries al voltant dels contenidors.

A més, l’actual equip de govern ja treballa en una nova licitació per contractar un nou servei que pretén diferenciar la brossa comercial de la domèstica.

La voluntat és poder fer la recollida porta a porta en els eixos comercials amb tots els residus que generin i no només amb el cartró com fins ara. D’aquesta manera als contenidors només hi acabarien els residus domiciliaris i es podria millorar també les ràtios de reciclatge.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img