Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La 56a edició del Festival de Cinema de Sitges avança part de la programació

Com ja es va anunciar, el film ‘Hermana muerte’ de Paco Plaza, serà l’encarregat d’obrir el festival, com a mostra del pes de les produccions catalanes i espanyoles. A banda dels films de Pablo Berger i Carlota Pereda, també es farà la presentació de la segona temporada de la série ’30 Monedas’ d’Álex de la Iglesia. També hi haurà una important presència francesa, amb ‘The Animal Kingdom’ o ‘Vicent debe morir’ . Sense oblidar les cinematografies emergents com en el cas de la malaia ‘Tiger Stripes’ o la paquistanesa ‘In Flames’.

Quant a les estrelles, A banda de Lee Unkrich o Mary Lambert, el festival també comptarà amb la presència del cineasta italià Lamberto Bava o de l’actriu alemanya Barbara Bouchet, que rebrà el premi Nosferatu.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img