Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Èxit d’assistència a la quinzena edició d’El Tingladu

El Tingladu ha tornat a omplir el Parc de la Torra d’Enveja durant els tres dies que ha durat el festival. Si dijous van actuar Marcel i Júlia i Stay Homas com els plats forts de la jornada, divendres arribava el cantautor Albert Pla amb el seu espectacle transgressor.

El mateix divendres pujava també sobre l’escenari el quintet barceloní Mishima amb David Carabén al capdavant. El seu darrer treball, «L’aigua clara» ha estat el principal protagonista del concert d’un grup amb més de vint anys de trajectòria.

Abans però, també van actuar Reinaldo i Clara; amb lletres que oscil·len entre l’honestedat i la ironia, el grup lleidatà va portar a la capital del Garraf el seu indie pop català.

L’ska més mogut i la música jamaicana del festival arribava dissabte de la mà de Dr. Calypso. La banda fundada l’any 89 duu més de trenta anys sobre els escenaris convertint-se en tot un referent del seu gènere.

Un dels grups més esperats d’El Tingladu arribava a posteriori. Els vilafranquins Inadaptats, amb el seu rock dels noranta es van encarregar que no hi cabés ni una agulla a la Torre d’Enveja en les darreres hores de festival.

De fet, dissabte van vendre’s les sis mil tres-centes entrades que hi havia a la venda exhaurint així totes les que quedaven disponibles.

Un any més el projecte autogestionat d’El Tingladu demostra estar en plena forma i se situa dins del calendari de festivals més importants de Catalunya.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img