Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La Llar d’Infants Els Tres Pins de les Roquetes exigeix dues educadores per aula

Educadores i famílies de la llar d’Infants Municipal Els Tres Pins de les Roquetes exigeixen que a cada aula hi hagi dues educadores. Expliquen que les ràtios d’alumnes al centre són molt altes i que una sola tutora no pot estar pendent de tots els infants. Asseguren que en alguns casos hi ha aules amb 20 infants de 2 a 3 anys només amb una educadora.

Tot i que expliquen que fins ara tenien algunes educadores de suport cada dues aules durant un parell d’hores al dia, consideren que això no és suficient. I a aquesta petició s’hi han afegit les famílies.

Les educadores s’han reunit en algunes ocasions amb l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, però diuen que no han vist resultats. És per això que exigeixen que en el plec de clàusules de la nova licitació, on una nova empresa ha d’entrar a gestionar les llars, s’inclogui la parella educativa. A més, en el ple municipal de demà, diversos partits de l’oposició també presentaran una moció per exigir-ho.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img