Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 25-07-2023

La UPC de Vilanova omplirà al proper curs totes les places de l’àmbit industrial amb alumnes que han escollit el centre vilanoví en primera opció. És la primera vegada que es dona aquesta circumstància.

Els treballadors de l’empresa Hitecsa, amb plantes a Vilanova i a Vilafranca, comencen a fer aturades de dues hores per reclamar canvis en l’acord de flexibilitat signat quan l’empresa estava en concurs de creditors.

La rotonda de les pistes d’atletisme de Vilanova torna a la configuració de dos carrils i queda sense efecte la configuració que es va aplicar fa dues setmanes.

Les agències de viatges han detectat una baixada inusual de les vendes en el moment en que sol ser tot el contrari. Malgrat que la inflació també s’està notant en els preus, sobretot en els vols, els garrafencs volen marxar de vacances.

El Casal d’Amistat Cuba-Garraf i l’Ateneu Vilanoví celebren demà dimecres els 25 anys de l’agermanament entre Vilanova i Matanzas.

Un accident ahir al vespre a Vilanova i la Geltrú va destrossar part de l’aparador d’un concessionari de cotxes del carrer Josep Coroleu. Les investigacions policials apunten que el conductor que va causar l’accident s’hauria indisposat, mentre conduïa, per un problema sobtat de salut.

Els tabalers del Drac de la Geltrú recuperen els tabals tradicionals de pell. Els membres actuals de la colla han estat els encarregats de lluir per primera vegada els nous tabals tradicionals de pell en la presentació al Castell de la Geltrú.

L’exposició ‘Tota Pedra fa Paret’ arriba a Vilanova per posar de relleu el llegat arquitectònic tradicional de les construccions de pedra seca del municipi, amb itineraris guiats als diferents espais on es poden trobar aquestes construccions.

I en esports, ja es coneix el calendari de la Tercera Catalana de futbol, i al Grup 13 (amb cinc equips garrafencs) trobarem fins a 20 derbis. El debut del Canyelles a la categoria, o la lluita per l’ascens entre Sitges B, Ribes i Olivella seran els alicients d’aquesta propera temporada.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img