Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Aturades de dues hores a Hitecsa

L’any 2012 l’empresa d’aparells de climatització Hitecsa estava en concurs de creditors i per poder tirar endavant l’activitat la plantilla van signar un acord de flexibilitat amb el qual, en èpoques de poca activitat els treballadors es podien quedar a casa i recuperar aquestes hores en jornades i època de màxima activitat.

A l’octubre, 10 anys després, l’acord va caducar i des d’aleshores les dues parts estan negociant un nou acord, que segons els treballadors, no és possible perquè l’empresa s’ha tancat en banda. Hi ha hagut dues reunions de mediació que han acabat sense cap acord. Els treballadors diuen que la situació avui no és la mateixa que fa 10 anys i que per tant la flexibilitat que els van demanar fa 10 anys, no ha de ser la mateixa.

Hitecsa té actualment uns 180 treballadors, un centenar en una nau de producció i magatzem de Vilafranca i una vuitantena a la fàbrica de Vilanova. Els treballadors convoquen aquesta setmana un seguit d’accions per reclamar que la direcció d’Hitecsa atengui les seves peticions.
Les aturades són de dues hores per cada un dels torns de treball,

Widgets Magazine

Notícies

spot_img