Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La UPC de Vilanova omple totes les places de l’àmbit industrial amb alumnes que han escollit el centre en primera opció

Les 200 places que ofereix la UPC de Vilanova en els seus quatre graus de l’àmbit industrial ja han estat assignades, i els alumnes que les ocuparan, van escollir el centre vilanoví com a primera opció a l’hora de fer les preinscripcions. És una dada estadística, però de gran valor, ja que amb ella es pot interpretar que la politècnica vilanovina és un centre ben valorat entre els futurs estudiants universitaris. Una consideració que coincideix amb una etapa en la que la universitat pensa en altres projectes i propostes per ampliar l’activitat universitària que desplega la UPC a la capital del Garraf.

Els graus que inclouen la vessant industrial són els de mecànica, enginyeria mecànica, enginyeria elèctrica i enginyeria electrònica. La seva direcció es mostra especialment satisfeta amb aquesta dada, fins ara inèdita en un centre de llarga tradició a la ciutat i a la comarca, i fins i tot ja es pensa en ampliar places de cara al proper curs, perquè també hi ha llista d’espera.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img