Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Conveni per construir a Vilanova fins a 196 habitatges de lloguer social

Primer pas de l’actual mandat per ampliar el parc d’habitatge social a Vilanova. Ajuntament, Generalitat i govern central han signat un conveni que permetrà construir a la ciutat fins a un màxim de 196 habitatges de lloguer social en els propers anys. Es construirien a través d’una promotora (social o privada) en diferents solars municipals de la ciutat. Un dels valors del conveni és que els nous habitatges, de diferents tipologies, es construirien amb criteris d’ecoeficiència, ja que també estan vinculats als fons europeus Next Generation.

La notícia ha estat rebuda amb satisfacció a l’Ajuntament de Vilanova, que ara ha de treballar en la concreció tècnica d’aquestes promocions de lloguer social. Políticament, l’impuls de l’habitatge amb promocions socials ha estat un dels acords que han facilitat l’actual pacte de govern entre PSC i En Comú Podem Vilanova. I a més, la signatura del conveni garanteix que el seu contingut s’acabi executant, hi hagi qui hi hagi al ministeri amb el nou govern que s’ha de concretar a Madrid. Amb la fórmula que marca el conveni, l’ajuntament cedeix els solars municipals a una promotora (sigui privada o de caràcter social), que a la vegada es beneficiarà dels fons europeus per a la construcció dels habitatges.Es construirien a diferents solars municipals de la ciutat. La notícia ha estat rebuda amb satisfacció a l’Ajuntament de Vilanova, que ara ha de treballar en la concreció tècnica d’aquestes promocions de lloguer social.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img