Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Festival Art i Natura destinarà els guanys a l’Associació per una societat Inclusiva

Tallers de pintura en família, conta contes, música o visites teatralitzades són algunes de les activitats que tornaran a omplir la Masia d’en Cabanyes durant el Festival Arts i Natura que se celebrarà els dies 7 i 8 d’octubre.

Cada any el certamen organitza diverses activitats que volen posar en valor tant el llegat i l’espai de la Masia d’en Cabanyes com valors com la inclusió, la igualtat o el respecte. Enguany a més, els guanys que s’obtinguin amb les entrades del festival aniran destinats a l’Associació per una societat Inclusiva, que, com a novetat, també organitzarà una de les activitats de la jornada.

Per tercera vegada consecutiva el festival comptarà amb una cursa solidària que també destinarà tots els guanys a l’Associació per una societat Inclusiva. La cursa de caràcter lúdic i festiu sense cap ànim competitiu se celebrarà a l’espai enjardinat de la Masia i està obert a tothom.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img