Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Quatre nous radars a Vilanova per prevenir l’excés de velocitat

L’Ajuntament de Vilanova i la Policia Local han instal·lat quatre nous radars fixes en punts estratègics de la ciutat per tal de prevenir sinistres derivats directament de l’excés de velocitat.

El primer se situa a l’Avinguda Cubelles en direcció al municipi cubellenc a l’altura de Can Giró, l’antiga fàbrica MG. La velocitat permesa en aquest tram és de 30 quilòmetres per hora, ja que fa uns mesos l’Ajuntament de Vilanova va assumir aquesta via com un tram més de la ciutat, passant de ser una via interurbana a urbana.

L’altre se situa al tram de la Ronda Ibèrica a tocar amb l’Aragai en el tram que enllaça al camí vell de Cubelles en direcció a Vilanova; una zona on la velocitat permesa és de 40 quilòmetres per hora, com en tota la ronda.

Els altres dos es troben a l’avinguda Rocacrespa i a Ribes Roges, dos trams on la velocitat és de 30 quilòmetres per hora.

Segons ha informat la Policia Local la voluntat és augmentar la seguretat viària reduint la velocitat d’aquests punts estratègics on han detectat una sinistralitat molt elevada vinculada directament a l’excés de velocitat.

Els radars ja estan degudament instal·lats i calibrats i ja estan en funcionament i sancionant.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img