Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al Dia Notícies 28-07-2023

Un centenar de persones asseguren haver estat estafades per una agència de viatges de Vilanova que des de fa dies està tancada, en ple mes de juliol. L’agència hauria organitzat viatges i vols que finalment els clients segurament no podran fer. Els Mossos asseguren que ja són més d’una vintena els que han presentat denúncia formal i en els propers dies n’hi podrien haver més.

L’oficina del sindicat CCOO de Vilanova s’ha posat a disposició de les persones que treballen al carrer, com a refugi climàtic. Precisament fa uns mesos hi ha una nova normativa que regula les condicions de treball per a les persones que treballen a l’aire lliure.

Vilanova i la Geltrú comença a escalfar els motors de la seva Festa Major i es prepara per viure un cap de setmana on es concentren una vintena d’actes.

En el marc de la festa vilanovina, els Bordegassos portaran la torre de set a la Diada de les Neus de Vilanova i descarten el 4d8. Estaran acompanyats pels Castellers de Vilafranca, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Jove de Tarragona.

La Viagrona és la nova figura de foc que l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles ha dissenyat per la Festa Major petita del municipi. Es presentarà demà dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre, on es podrà descobrir la seva imatge al complet.

Els esports avui també respiren festa major i avui ens aproximem a les bitlles catalanes. Dimecres se celebrarà la setena tirada de festa major, un acte que ja s’ha convertit en un clàssic. Les bitlles, però, es reivindiquen com un esport que es practica durant tot l’any.

El guanyador del 27è Concurs Josep Mirabent i Magrans en la categoria de cant, Guillem Batllori, ha tancat el cicle de Música Clàssica al Racó de la Calma. Recentment ha debutat al Liceu amb gran èxit de la crítica i hi tornarà a l’octubre amb un nou projecte.

El Festival Jardins Terramar de Sitges 2023 obre portes aquest vespre amb un doble concert inaugural, amb la catalana SUU i els Amics de les Arts.

Amb el festival musical de rerefons, avui coneixem la història que amaguen els Jardins Terramar de Sitges, amb la historiadora sitgetana Alba Gràcia. L’espai va nèixer l’any 1919, ideat per Francesc Armengol i Miquel Utrillo.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img