Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Festival Jardins Terramar de Sitges 2023 obre portes aquest divendres

Avui s’inaugura el Festival Jardins Terramar de Sitges 2023 amb un doble concert amb la catalana SUU i els Amics de les Arts. Ells seran els protagonistes del concert inaugural de la sisena edició. Una edició que abans de començar ja ha venut el 75% de les entrades totals.
El primer cap de setmana el completen, dissabte 29 de juliol ,“Kraftwerk”, pioners de la música electrònica, que oferiran el seu únic concert a Catalunya. I Diumenge serà el torn de Sara Baras, amb el seu espectacle de dansa i flamenc “Alma”.
Un altre dels concerts més esperats arribarà l’1 d’agost, on Manuel Turizo oferirà el seu únic concert a Catalunya que està a punt de penjar el cartell d’entrades exhaurides.
També passarà pel festival, Tom Jones, la cantautora francesa ZAZ, i Antonio Orozco. Els concerts s’allargaran fins el 9 d’agost.
Widgets Magazine

Notícies

spot_img