Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El recent premiat Guillem Batllori, tanca el cicle de Música Clàssica al Racó de la Calma

El baríton Guillem Batllori, guanyador en la categoria de cant del Primer Premi de la 27a edició del Concurs Josep Mirabent i Magrans, que es convoca anualment a Sitges, acompanyat per la pianista russa Elena Kolesnikova, han interpretat peces de Mozart, Tchaikovsky, Toldrà, Verdi, entre d’altres.

Ells han estat els encarregats de cloure el cicle de Música Clàssica al Racó de la Calma, organitzat per l’Ajuntament sitgetà, en el marc del Sitgestiu Cultural, i que ha portat fins aquest emplaçament idílic quatre propostes diferents al llarg del mes de juliol.

Batllori ha debutat recentment al Liceu amb l’Incoranazione di Poppea, amb gran èxit de la crítica, i a l’octubre hi tornarà de nou amb un nou projecte.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img