Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els Bordegassos portaran la torre de set a la Diada de les Neus de Vilanova

La Diada de les Neus és sempre una jornada especial per als Bordegassos de Vilanova. Juguen a casa com a colla amfitriona i els assajos que han intensificat aquests darrers dies en deixen constància. Han estat aquests assajos els que han acabat configurant els castells que podrien portar demà a la plaça de la Vila de la capital del Garraf, per Festa Major. Tot apunta que, segur, hi serà la torre de set. I el que està pràcticament descartat és el 4 de 8. Són dos dels castells que més s’han treballat per portar-los a plaça, tot i que el 4 de 8 sembla que no arribarà, després d’un primer tram de temporada que els Bordegassos donen per positiva.

Un dels elements a destacar és la incorporació de gent nova. La pandèmia va passar factura i es van perdre efectius. Des de finals de l’any passat la dinàmica ja és diferent i ha entrat gent nova que ha permès a la colla sentir-se còmodes sobretot amb els castells de 7 i mig. L’any passat, la Diada de les Neus va veure el 5 i el 3 de set dels Bordegassos. Aquesta serà la primera diada de l’actual junta i direcció tècnica dels de la camisa grocterròs, el que per a ells fa encara més especial la diada de demà. Però ho és també per a la resta de la colla.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img