Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La Viagrona és la novetat principal de la Festa Major petita de Cubelles

La nova figura de foc de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles encara és tota una incògnita. Es diu Viagrona, i serà el centre de totes les mirades de la Festa Major petita del municipi. Es presentarà dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre on es podrà descobrir la seva imatge al complet; una altra novetat és el concert de les quatre estacions de Vivaldi que tindrà lloc divendres a dos quarts de nou dins del cicle de Música i Dansa d’enguany.

Després de la presentació, la Viagrona ja lluirà pels carrers, però sense foc, ja que acompanyarà la cercavila de balls blancs que enguany s’estrena també en aquesta Festa Major petita. La darrera novetat és el canvi d’ubicació d’alguns dels actes centrals que passen a celebrar-se a l’hort del rector en comptes de la Plaça del Centre Social.

Diumenge també arribaran alguns dels actes centrals de la festa amb l’exhibició dels Castellers del Foix, la 37a trobada de gegants, la posterior cercavila i finalment el concert d’Havaneres.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img