Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els Bordegassos de Vilanova fan la millor actuació de la temporada

Els Bordegassos de Vilanova van signar dissabte la millor actuació d’aquesta temporada. I ho van fer en aconseguir descarregar la torre de set el seu el principal objectiu que s’havien marcat per aquesta actuació. Els groc terròs també van descarregar en primera ronda el 5de7 i van tancar l’actuació amb el 7de7, un castell que fa una setmana ja havien provat a plaça amb un pis menys. El 4d 8, haurà d’esperar al segon tram de la temporada .
L’actuació més destacada de la temporada fins ara la van signar els castellers de Vilafranca. Els verds van descarregar la torre de 9 amb folre i manilles, que se’ls havia resistit fa uns dies, un 4de9f i un 9de8 que feia nou anys que no feien a plaça. I això que havien anunciat un 3de10 amb folre que al final no es van arriscar a portar a plaça.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona, van començar la seva actuació amb el 3de9f, el segon de la temporada . Van seguir amb el 5de8. Van tancar la diada el gran objectiu del dia, el 4de9 folrat que van deixar en intent desmuntat per Sant Joan.

Per últim la Colla Joves Xiquets de Valls va descarregar el 3de9f , després d’un intent desmuntat en primer a ronda. L’actuació la van acabar descarregant el 5de8 i el 4de8 .

Widgets Magazine

Notícies

spot_img