Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els Gegants Grossos de Vilanova celebren els 75 anys amb una trobada gegantera que presenta la seva renovació.

Els Gegants Grossos de Vilanova i la Geltrú ja llueixen després de la remodelació emmarcada dins de la celebració dels 75 anys de la parella.

Ha estat en la trobada de gegants que la colla ha organitzat per celebrar aquesta efemèride i on s’ha pogut veure per primera vegada la nova fisonomia que lluiran a partir d’ara el Gegant de la Porra i la Geganta Grossa.

La parella s’ha sotmès a un procés de remodelació a càrrec d’Aitor Calleja on les cares han estat el que més s’ha treballat recuperant les faccions del 1948. També s’han restaurat mans, cossos i braços. Un detall sorprenent ha estat la nova porra del gegant que s’ha canviat per una de més treballada, així com el turbant amb plomes i lluna noves.

Els Gegants Nous de Montcada i Reixac; els Gegants de Santa Maria del Mar de Barcelona; els Gegants de Vilafranca del Penedès; els Gegants Moros i Negritos de Tarragona i, finalment, el Cavall dels Nebot han estat les colles convidades que han acompanyat els Gegants Grossos de Vilanova. Tampoc han fallat a la cita els Gegants Pagesos de Vilanova.

La cercavila ha arribat fins a la plaça de la vila on ha acabat la trobada gegantera del 75è aniversari dels Gegants Grossos amb una ballada final conjunta.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img