Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 01-08-2023

Després de l’estiu tot el Mercadal de Vilanova tornarà a ubicar-se al voltant del Mercat del Centre. El retorn serà possible perquè els paradistes reduiran el seu espai per garantir les mesures de seguretat que marca la normativa. La decisió s’ha aprovat en el que ha estat pròpiament el primer ple del mandat, en el que el govern local ha marcat el seu full de ruta exposant les seves prioritats.

Concentració en suport al col·lectiu de manters de Vilanova, que denuncia repressió policial des del canvi de govern. La denúncia pública la canalitza la Unitat contra el Feixisme i el Racisme. El govern municipal nega que hi hagi repressió i assegura que es limita a fer complir el que s’havia establert amb el mateix col·lectiu de manters.

L’Agència Catalana de l’Aigua i l’Ajuntament de Cubelles han acordat ampliar l’estació de bombament de la població per millorar el rendiment del Vòrtex, la instal·lació que ha d’evitar sobreeiximents de residus al Foix.

Es crea al Garraf l’Associació d’Afectats de Covid Persistent per ser l’altaveu dels pacients a la comarca. El seu origen es troba en el Grup de Suport que el CAPI Baix-a-Mar de Vilanova va crear fa uns mesos amb els pacients.

I en esports, Jordi Mas i Martina Genís han estat els guanyadors de la quarta edició de l’Open Ciutat de Vilanova que organitza el Club Tennis Vilanova. El torneig, que ha durat una setmana, ha comptat amb 94 participants, una vintena dels quals es troben situats entre els millors del rànquing estatal.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img